You are not connected. Please login or register

Brad prijeti Angelini

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Brad prijeti Angelini Empty Brad prijeti Angelini on Sat Jan 01, 2011 4:38 pm

Alma

Alma
Administrator
Administrator
Brad Pitt navodno nagovara svoju suprugu Angelinu Jolie da potraži pomoć u nošenju s besom. Prema američkom tabloidu National Enquirer, Pitt želi da Jolie, s kojom odgaja šestoro dece, odmah ide na savetovanje kako bi spasila njihovu porodicu.
“Brad smatra da Angelina ima veliki problem i želi da ona napravi nešto s tim kako ne bi napravila nešto zbog čega će zažaliti. Smatra da bi trebala odmah da se podvrgne nekakvom tretmanu protiv besa. Zabrinut je za decu i boji se za nju. Ne želi da se dogodi nešto loše”, otkrio je izvor spomenutom tabloidu.

Navodno joj je tokom boravka u New Yorku rekao da mora potražiti pomoć jer on više neće ništa tolerisati. “Rekao joj je da nema više izvinjenja. Neće više tolerisati njene ispade prema deci. Brad želi da Angelina odmah krene na intenzivnu terapiju. Nije ostavio prostora za pregovaranja, uzeće decu i otići ukoliko se Angelina ne smiri i ne nauči nositi sa svojim besom. Brad je jako voli i obećava da će biti uz nju ukoliko ona odluči poraditi na tom velikom problemu”, zaključio je nepoznat izvor[You must be registered and logged in to see this image.]


♥♥♥DailyGossipSignature♥♥♥
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
[You must be registered and logged in to see this image.]
Jake.....Stay the best!!
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum